[mpich-discuss] A problem in running mpi code on ubuntu 13.10

ehsan saei ehsan.saei at gmail.com
Mon Jan 27 09:47:36 CST 2014


which mpicxx returns: /usr/bin/mpicxx


On Mon, Jan 27, 2014 at 4:44 PM, Reuti <reuti at staff.uni-marburg.de> wrote:

> Am 27.01.2014 um 16:41 schrieb ehsan saei:
>
> > I compile the code with:  mpicxx main.cpp
> > and run it with: mpiexec -n 8 ./a.out
>
> Does `which mpicxx` resp. `which mpiexec` point to the intended target?
>
> -- Reuti
>
>
> > I use a single computer with dual core core i3
> >
> >
> > On Mon, Jan 27, 2014 at 4:39 PM, Wesley Bland <wbland at mcs.anl.gov>
> wrote:
> > The code is fine. The problem is most likely either the way you’re
> executing your code or the way you installed it. Can you tell us how you
> executed in on the command line to start?
> >
> > Thanks,
> > Wesley
> >
> >
> >
> > _______________________________________________
> > discuss mailing list     discuss at mpich.org
> > To manage subscription options or unsubscribe:
> > https://lists.mpich.org/mailman/listinfo/discuss
> >
> > _______________________________________________
> > discuss mailing list     discuss at mpich.org
> > To manage subscription options or unsubscribe:
> > https://lists.mpich.org/mailman/listinfo/discuss
>
> _______________________________________________
> discuss mailing list     discuss at mpich.org
> To manage subscription options or unsubscribe:
> https://lists.mpich.org/mailman/listinfo/discuss
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.mpich.org/pipermail/discuss/attachments/20140127/7a188665/attachment-0001.html>


More information about the discuss mailing list