[mpich-discuss] A problem in running mpi code on ubuntu 13.10

ehsan saei ehsan.saei at gmail.com
Tue Jan 28 04:18:35 CST 2014


I still have the problem with mpi


On Mon, Jan 27, 2014 at 4:47 PM, ehsan saei <ehsan.saei at gmail.com> wrote:

> which mpicxx returns: /usr/bin/mpicxx
>
>
> On Mon, Jan 27, 2014 at 4:44 PM, Reuti <reuti at staff.uni-marburg.de> wrote:
>
>> Am 27.01.2014 um 16:41 schrieb ehsan saei:
>>
>> > I compile the code with:  mpicxx main.cpp
>> > and run it with: mpiexec -n 8 ./a.out
>>
>> Does `which mpicxx` resp. `which mpiexec` point to the intended target?
>>
>> -- Reuti
>>
>>
>> > I use a single computer with dual core core i3
>> >
>> >
>> > On Mon, Jan 27, 2014 at 4:39 PM, Wesley Bland <wbland at mcs.anl.gov>
>> wrote:
>> > The code is fine. The problem is most likely either the way you're
>> executing your code or the way you installed it. Can you tell us how you
>> executed in on the command line to start?
>> >
>> > Thanks,
>> > Wesley
>> >
>> >
>> >
>> > _______________________________________________
>> > discuss mailing list     discuss at mpich.org
>> > To manage subscription options or unsubscribe:
>> > https://lists.mpich.org/mailman/listinfo/discuss
>> >
>> > _______________________________________________
>> > discuss mailing list     discuss at mpich.org
>> > To manage subscription options or unsubscribe:
>> > https://lists.mpich.org/mailman/listinfo/discuss
>>
>> _______________________________________________
>> discuss mailing list     discuss at mpich.org
>> To manage subscription options or unsubscribe:
>> https://lists.mpich.org/mailman/listinfo/discuss
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.mpich.org/pipermail/discuss/attachments/20140128/b2caf4c8/attachment-0001.html>


More information about the discuss mailing list