[mpich-discuss] having problem running MPICH on multiple nodes

Amin Hassani ahassani at cis.uab.edu
Tue Nov 25 23:23:13 CST 2014


Yes it works.
output:

$ mpirun -hostfile hosts-hydra -np 2  test
rank 1
rank 0


Amin Hassani,
CIS department at UAB,
Birmingham, AL, USA.

On Tue, Nov 25, 2014 at 11:20 PM, Lu, Huiwei <huiweilu at mcs.anl.gov> wrote:

> Could you try to run the following simple code to see if it works?
>
> #include <mpi.h>
> #include <stdio.h>
> int main(int argc, char** argv)
> {
>     int rank, size;
>     MPI_Init(&argc, &argv);
>     MPI_Comm_rank(MPI_COMM_WORLD, &rank);
>     printf("rank %d\n", rank);
>     MPI_Finalize();
>     return 0;
> }
>
>> Huiwei
>
> > On Nov 25, 2014, at 11:11 PM, Amin Hassani <ahassani at cis.uab.edu> wrote:
> >
> > No, I checked. Also I always install my MPI's in
> /nethome/students/ahassani/usr/mpi. I never install them in
> /nethome/students/ahassani/usr. So MPI files will never get there. Even if
> put the /usr/mpi/bin in front of /usr/bin, it won't affect anything. There
> has never been any mpi installed in /usr/bin.
> >
> > Thank you.
> > _______________________________________________
> > discuss mailing list     discuss at mpich.org
> > To manage subscription options or unsubscribe:
> > https://lists.mpich.org/mailman/listinfo/discuss
>
> _______________________________________________
> discuss mailing list     discuss at mpich.org
> To manage subscription options or unsubscribe:
> https://lists.mpich.org/mailman/listinfo/discuss
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.mpich.org/pipermail/discuss/attachments/20141125/b63a5ccc/attachment.html>


More information about the discuss mailing list